İSTANBUL / SANCAKTEPE - 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu

Adres
Eyüp Sultan Mahallesi Şah Cihan Caddesi No42 Kadosan Sanayi Sitesi Arkası Sancaktepe/İSTANBUL
Vizyon
Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen, takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip, ilçemiz ve ilimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü, geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan, evrensel değerlere saygılı, kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen, bir OKUL olmaktır.
Misyon
Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı,katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Geçtiğimiz eğitim öğretim yıllarında sportif faaliyetlerde ve bilgi yarışmalarında ilçe ve il düzeyinde çeşitli derecelerimiz vardır.
Ulaşım
14KS, 320A otobüsleri ile KAMER SOKAK durağında, 14ES,11P,131K,14YE,19ES otobüsleri ile EVPA durağında inerek okulumuza ulaşabilirsiniz. Sabah ve akşam belirli saatlerde Eyüp Sultan Mah. otobüsleri de okulumuzun önünden geçmektedir. Okulumuz Eyüp Sultan Meslek Lisesi ve Mesleki Eğitim Merkezi ile yan yana konumlanmıştır.
Okulumuzda nitelikli servisler hizmet vermektedir.
Eyüp Sultan Mah. Şah Cihan Cad. No:42 Sancaktepe/İSTANBUL (Kadosan Arkası)
5 Km
Futbol, voleybol, futsal, masa tenisi, badminton, atletizm.
-Codeweek Etkinliği -Harezmi Proje Etkinlikleri
-Sıfır Atık Kağıt Projesi -Beslenme Dostu Okul Projesi -Okulum Temiz Projesi